”Hur kommunicerar jag?”

Inledning
Jag kommunicerar olika beroende på situationen och vem jag är med. Särskild beroende av situationen är mitt kroppsspråk. Är jag arg så har jag ett visst kroppsspråk medan om jag är lugn så är jag mer avslappnad. Hur eller hur använder jag alltid mina armar och mitt huvud.

Små huvudrörelser som att nicka vid förståelse eller små sidrörelser vid förvirring är vanligt förekommande. Även ansiktsuttrycket, man kan lätt se på mig om jag blir obekväm, ledsen, glad eller förvirrad. Man ser det speciellt genom att jag använder mina ögonbryn, antingen tar upp dem eller ta ner dem, även mina ögon säger mycket.

Utdrag
Andra kanske uppfattar mig som lätt att läsa av, vilket jag märkt. Om någon säger något dumt, utan att mena det så säger jag inte något utan visar det med mitt kroppsspråk och då märker de att något är fel.

Jag har även en rätt så rak kroppshållning när jag pratar med andra, som jag lärt mig ända sen jag var liten ska jag ha ryggen rak och huvudet upp för att visa makt och starkhet. Ända sen jag var liten har jag fått lära mig att man ska stå rakt upp med huvudet rakt för att visa att man är stolt över den man är och att man inte skäms och det har jag gjort omedvetet ända sen jag var liten.

Jag har en väldigt avslappnad men fin klädstil med gärna mer än ett smycke på mig.

Det ska vara bekvämt och jag ska kunna gå med kläderna utan att jag känner mig obekväm, men det är minst lika viktigt att det snyggt inte bara för att andra ska få en bra uppfattning om mig men även för att jag får en större självförtroende med kläder som är fina.

När man ser mig ska man få en bra uppfattning om mig, man ska se att jag är en sån som bryr sig om sig själv och hur man visar sig ute, men även någon som är bekväm i det som bärs. Man får snabbt uppfattningen att jag är modeintresserad.

Få gratis tillgång till uppdraget

Ladda upp en av dina egna uppgifter och gå åt den här. Det tar bara två minuter