Behöver du hjälp?

Få svar på dina frågor och kontakta oss här

info-card info@inspio.se

Vi gör allt vi kan för att svara på din förfrågan inom 48 timmar. Kolla också in vår FAQ, där du hittar svar på de flesta frågor.

FAQ

Få svar på dina frågor här

Om inspo-medlemskap

Hur säger jag upp mitt abonnemang?

Du kan enkelt och snabbt avsluta din prenumeration under ”Min profil” -> ”Abonnemang” -> Välj det abonnemang du vill avsluta.

Jag har glömt mitt lösenord - hur återställer jag det?

För att göra detta trycker du på ”Login” och sedan på ”Glömt lösenord”.

Hur ändrar jag betalkortet på mitt medlemskap?

Detta är för närvarande inte möjligt. Vi jobbar på det tekniskt, men för tillfället är lösningen att säga upp ditt nuvarande abonnemang och skapa ett nytt med en annan e-postadress och ett annat betalkort.

Hur ändrar jag användarens e-postadress?

Du kan ändra din e-postadress under ”Min profil” -> ”Redigera ditt konto”. Ange din nya e-postadress under ”E-postadress” och tryck på ”Spara ändringar”.

Hur många hjälpmedel kan jag ladda ned på inspo?

Med ett månadsabonnemang för 39 danska kronor får du 20 nedladdningar var 30:e dag. Sex månaders inspo-abonnemang ger dig tillgång till 30 nedladdningar per 30 dagar.

Jag har använt mina nedladdningar. Kan jag köpa nya?

Just nu är det inte möjligt, men vi arbetar på en lösning. Tills dess kan du köpa fler nedladdningar genom att skapa ett nytt abonnemang med en annan e-postadress.

Jag har köpt ett medlemskap men kan inte ladda ned uppgifter. Vad gör jag?

Det kan være at den bruger du er logget ind på ikke har et aktivt abonnement. Tjek derfor om du er logget ind på den rigtige bruger. Og ellers skriv en mail til support@inspo.dk, så løser vi det 🙂

Allmänt

Vilken inställning har inspo till fusk och plagiat?

Vi är starkt emot plagiat och fusk. Inspo finns för att hjälpa dig att lära dig genom inspiration. Inte för att kopiera andras arbete.

Hur använder jag inspo korrekt utan att plagiera?
  • Undvik att kopiera textstycken direkt från uppgifter, anteckningar och hjälpmedel på inspo.
  • Använd inspo för att få inspiration och för att förstå hur språket, stilen och strukturen kan se ut.
  • Använd övningarna för att kontrollera att du har förstått innehållet på rätt sätt.
Är inspo olagligt?

Nej, tvärtom. Det är helt lagligt att använda uppgifterna på inspo som inspiration och hjälp med läxor, uppgifter osv.

Vid prov och examinationer där hjälpmedel är tillåtna är det naturligtvis tillåtet att hämta inspiration från inspos material. Se till att du laddar ned det material du behöver före testet eller examen.

Det är dock inte tillåtet att lämna in arbete från eller kopiera direkt från inspirationsmaterial. Detta är fusk och du kommer med största sannolikhet att åka fast i plagiatkontrollen.

När startade inspo?

Inspo startade 2018. Under de mellanliggande åren har vi lagt ner tid på att bygga upp en solid kunskapsbas på en välbeprövad plattform för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig att utveckla ditt lärande.

Söker inspo fler medarbetare?

Udover i Danmark er vi også repræsenteret i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland og UK.

Hur mycket kostar ett medlemskap på inspo?

Ett månadsabonnemang hos inspo kostar 39 danska kronor. Om du köper ett abonnemang för sex månader i taget får du det för 29 danska kronor i månaden. Medlemskap kan köpas med ett betalkort. Du kan köpa ditt medlemskap här – och du får tillgång till hela Inspo-databasen med uppgifter, resurser, anteckningar osv. på en minut.

Kan man använda inspo offline?

Ja, det kan du om du laddar ned de uppgifter som du har låst upp medan du är online. Annars är det inte möjligt att använda inspo utan att vara på Internet.

Vem skriver på inspo?

Våra elevuppgifter skrivs av nuvarande och tidigare gymnasieelever och kvalitetsgranskas sedan av vår redaktion. Inspos egenproducerade material utarbetas av vår skickliga redaktion.

För lärare

Kan jag få tillgång till inspo?

Ja, alle undervisere kan få gratis adgang til inspo. Skriv en mail til support@inspo.dk om læreradgang. Så opretter vi dig 🙂

Uppgifter

Varifrån kommer inspo-uppgifterna?

Majoriteten av våra uppgifter är tidigare inlämnade elevuppgifter som gymnasieskolorna har registrerat i sitt plagiatsystem. Vi granskar och kvalitetskontrollerar allt som vi får, liksom det som vi själva producerar. Det betraktas som plagiat om du kopierar text från inspo.

Kan jag ladda upp mina egna uppgifter?

Ja, det kan du. Kom ihåg att ladda upp din uppgift eller inlämning till oss en tid efter att du har lämnat in den. Du vill ju inte bli påkommen med att plagiera ditt eget arbete.

Jag har fått plagiat för min egen uppgift - kan ni hjälpa mig?

Ja, självklart kan vi hjälpa dig när det är ditt eget arbete som du har laddat upp. Skicka oss ett e-postmeddelande på support@inspo.dk. Ange uppgiften i e-postmeddelandet och ungefär när du laddade upp den till oss. Så återkommer vi.