Introduktion
Fredrik Reinfeldt, som var ledare för moderaterna i 8 år, släppte en bok vid namn HALVVÄGS, år 2015. HALVVÄGS är en självbiografi, där han berättar om hans år som partiledare samt som sveriges statsminister.

I somras läste jag Reinfeldts bok och fann den mycket intressant. Något jag fastnade för var just mediedrev och hur han framställde det.

Som partiledare under många år är han, om någon, en erfaren mottagare av just mediedrev och kritik från media. Jag citerar ett stycke ur hans bok:

”Mediedrev är den enda form av dödsstraff vi har kvar i Sverige. Det dödar inte människor rent fysiskt, men det dödar något av själen och sargar dig som människa…

Det är som att släppa en hink med maskar på en människa, som sedan letar sig in i alla dina kroppsöppningar. Du är helt chanslös. Allt du säger förvanskas…”

Innehållsförteckning
Tes: Mediedrev ÄR Som Dagens Dödsstraff ​Inledning:

Argument 1 - Mediedrev Kan Driva Folk Till Självmord Benny Fredriksson

Argument 2 - Mediedrev Kan Få En Motsatt Effekt

Argument 3 - Mediedrev Gör Slut På Jobb

Motargument - Mediedrev Kan Vara Positiv

Utdrag
Att mediedrev kan få en motsatt effekt kan betyda många olika saker. Sverigedemokraterna är ett politiskt parti i Sverige som skiljer sig mest från resten av partierna, och har därför fått mycket kritik mot sig och deras värderingar har många gånger ifrågasatts.

Sverige och sveriges politiker har i stort sett valt att ta avstånd från sverigedemokraterna för att visa vart de står och SD har upprepade gånger blivit uthängda på nätet.

Detta för att få dem att framstå som så dåliga som möjligt, men all debatt och uppmärksamhet har partiet fått nytta av, vilket är motsatsen till vad syftet med att kritisera dem var.

Idag är sverigedemokraterna sveriges näst största parti och är det mest omtalade partiet i sverige, om det är av positiv eller negativ anledning kvittar, med tanke på att uppmärksamheten för det mesta gynnat dem.

Vi säger att kungen startar massa konflikter med länder, och media skriver endast om kungen och kritiserar honom, han skulle bli extremt omtalad och få uppmärksamhet, och kunna sprida vidare sina åsikter och budskap.