Introduktion
Ett av de viktigaste projekten som man har genomfört är uppfinningen av skrivaren, eftersom den har en stor roll när det gäller att skriva ut olika typer av litteratur, texter och romaner och förmedla den till ett stort antal människor.

Men med utvecklingen av mänskligheten och framväxten av Internet blev det möjligt att få dessa olika typer av litteratur i form av elektroniska böcker och läsa dem online.

Utdrag
För det tredje, hjälper teknik i tider av välstånd och kris att sprida innehållet som ska levereras till allmänheten, som hänt nyligen runt om i världen som ett resultat av spridningen av Corona-viruset och ländernas användning av karantän för att förhindra spridningen av denna pandemi, eftersom Internet hjälpte människor runt om i världen att snabbt och enkelt sprida nyheterna förutom att anta det som en metod för undervisning efter stäng universitet och skolor.

Lägg till det faktum att många förlag har sänkt priserna eller till och med erbjuder många litterära och vetenskapliga projekt kostnadsfritt på Internet.