Dating kan vara väldigt klurigt. Det är ju ett märkligt koncept att träffa någon för första gången som eventuellt kommer vara din framtida man eller fru. Idag finns det ett primärt sätt att dejta; online. Vi lever våra liv på nätet och det är givetvis också där vi möter vår framtida partner. Dock är det en djungel av appar och hemsidor som erbjuder online dating, det kan därför vara svårt att välja den bästa om det finns en bästa.

Utdrag
Det viktigaste oavsett vilken sajt du väljer är din profil oavsett om du är man eller kvinna. Missvisande bilder är inte en bra idé. Om du har en bild på dig själv för tio år sen som inte ens liknar dig nu kommer den andra parten känna sig lurad och ni kommer nog inte komma så långt i er relation.

Ärlighet är viktigt också när det kommer till texten om dig själv. Om du verkligen är seriös med att hitta din nästa relation på nätet så kommer att locka någon med felaktig information inte vara vägen fram.

Vill du få någon att falla för dig är det viktigt att du är dig själv. Dating är till för att finna en seriös relation och få av dessa startar med lögner.

Hur du gör en bra dating profil för att locka det motsatta könet

En bra dating profil är lite av en konstform då vi alla attraheras av olika saker. Dock borde din dating profil fokusera på kvaliteter som är viktiga för dig, att din framtida partner gillar. Du kan fokusera på att skriva om dina intressen är, dina framtidsdrömmar och vem du är. Det är dock bra om du håller det positivt, få människor attraheras av negativitet. Tänk på hur du själv har det med detta.

Bilderna på din dating profil

När det kommer till bilderna så är det några saker du borde undvika:

· Endast bilder med solglasögon. Du kommer inte att få lika många matchningar när folk inte kan se hur du ser ut på riktigt på din dating profil.

· Bara bilder tillsammans med andra människor. Det gör det svårt att urskilja vem du är och gör att folk tappar intresset.

· Att bara ha en bild, gör också att folk kan bli i tvivel om hur du ser ut och leder således också till färre matchningar.

· Bilder tagna för flera år sen. Visa upp vem du är nu inte vem du var en gång.

Det kanske låter som några hårda rekommendationer men det allra viktigaste är att du är dig själv. Var stolt över den du är. Din framtida partner kommer attraheras av dig inte den du låtsas vara.

Har du bara en massa bilder som inte stämmer överens med verkligheten så blir det antagligen inte mer än en date. Jag har själv varit på dejter där jag inte kände igen personen från bilderna. Detta är en otroligt jobbig och stel situation för båda parter.

Låt inte din osäkerhet stå i din väg i jakten på den rätta för just dig.