Introduktion
Ariel Castro aka ”The Cleveland Monster”. Ariel Castro hade en svår bardom med turbulent miljö, han fylltade från Puerto Rico till Pennsylvania och sedan till Cleveland, Ohio.

Hans pappa var otrogen och hade en annan fru vilket ledde till att hans föräldrar sepererade och därmed deras flytt till USA.

Under Castros barndom blev han sexuellt utnyttjad i väldigt tidig ålder. De sexuella övergreppen under hans barndom kan ha en faktor till hans sadistiska tendenser.

Innehållsförteckning
Kidnappningarna:
- Michelle Knight
- Amanda Berry:
- Gina DeJesus:
- Polisens arbete och misstankar:
- Michelle, Amanda och Gina fria:

Utdrag
Det var när Michelle hade gått in i en butik i området för att köpa en läsk och fråga om vägbeskrivning som Castro dök upp och erbjöd sig köra henne.

Michelle var vän med Castros döttrar och var därför ytligt bekant med honom. Mannen började köra en annan väg och förklarade att han först skulle hem och hämta några grejer.

Han lovade henne en hundvalp när de var framme vid huset och han förslog att hon skulle följa med in och välja den som skulle passa henne och hennes son Joey bäst.

Hon tvekade men gick tillslut med på det eftersom mannen hade sagt att en av hans döttrar var hemma.

Innanför väggarna kedjade han sedan fast henne och utsatte henne för återkommande våldtäkter och misshandlade henne vid flera tillfällen.

Michelle uppgav att hon blev gravid 5 gånger under sin tid i fångenskapet hos Castro, samtliga gånger slutade i missfall sedan Castro misshandlade henne genom slag, sparkar och föremål slagna mot magen.