Introduktion
Hej Benim!
Jag hoppas allt är väl och att du mår bra, det var över 10 veckor sen vi sågs innan jag åkte iväg till Indien från Spanien men nu är vi äntligen framme.

Utdrag
Det har vari ganska tuff väg och vi hade det väldigt jobbigt genom hela resan, det var tuffare vad vi hade tänk oss. Första hindret kom när vi tog oss fram till osmanska riket där de ville att vi skulle betala skatt men vi förklarade oss att vi hade kommit överens om en deal.

Först trodde jag att dem skulle prata med mig på spanska men dem pratade dem med oss med helt annat språk och med aggressiv ton.

Det var svårt att kommunicera med Osmanska riket, men efter vi snackat med en högsta chef där då började dem förstå att att det var vi som skulle hjälpa dom bygga Suezkanalen.

På grund av att de va svårt att kommunicera med Osmanska riket var vi efter planeringen ca 3 dagar. Men vi tog oss fram till Indien på 10 veckor och vi trodde att det skulle ta max 7 veckor, men nu har vi anlänt till Indien.

Det var också väldigt kul resa eftersom vi festade ganska mycket på skeppet och vi hade gott om vin med oss. Vi erbjöd även lite vin till slavar för att motivera dem mer för att gräva ner Suezkanalen snabbare. Men vårt vin tog slut när vi anlände Indien och vi tänker ta med oss mer vin härifrån men hittills har vi inte hittat något vin, inget alls.