Innehållsförteckning
innehållsförteckning
förvaltningsberättelse vd:ns ord
affärsidé
produkt
hållbart företagande marknadsundersökning marknadsföring kunder
försäljningar leverantörer konkurrenter rådgivare
personal
prissättning
ägare och riskkapital händelser under räkens
kapsåret
lärdomar och erfarenheter
resultat- och balansräkning
resultaträkning
balansräkning
vinstdisposition
finansiell ställning och nyckeltal underskrifter revisionsberättelse

Utdrag
Nu har tiden kommit då det är dags för oss att avveckla vårt UF-företag, och tiden har gått väldigt fort. Det känns som att det inte var allt så länge sen jag, Zyad & Roger satt i en av grupprummen och diskutera vad för produkt vi skulle leverera. Dessutom har Hussein Al-horasharwi & Sarhad Nafkhoush anslutit till Eros och idag är det redan dags att avveckla UF-Företag.

Vi, Eros UF, har stått på skolans alla mässor, på Emporia mässan, Ezidska kulturcenter och kurdiska kulturcenter. Uteblivna mässor har vi dessutom sålt på vanliga skoldagar till bland annat vänner och familjevänner. Jag känner mig riktigt stolt över vårt lilla UF-företag, om man blickar tillbaka till alla försäljningstillfällen och alla kunderna vi träffat.

Redan innan jag började på gymnasiet såg jag fram emot att driva ett UF-företag. Idag är jag tillsammans med mina medarbetare riktigt stolt över UF-året som gått väldigt fort. Det har varit väldigt lärorik under detta UF-året då man har fått relativt goda erfarenheter som kan vara nyttiga resten av livet bland annat när man väl ska starta ett riktigt företag.

Affärside
“Eros UF säljer unika och trendiga T-Shirts som bidrar till välgörenhetsorganisation barncancer fordon. 20% av företagsvinsten går direkt till barncancer fordon”

PRODUKT
Vi har producerat unika T-Shirts som passar perfekt till kill och tjej outfits.

Vi hade svart och vita T-Shirts med Eros som tryck på bröstet. Det som gjorde oss unika bland kunderna var att alla våra T-Shirts var producerade i Sverige. Med detta hade vi anpassat oss efter mänskliga rättigheterna och ett miljövänligt företag, till skillnad från andra företag som använder sig av barnarbete och har hög utsläpp av farliga avgaser.

Med stolthet skänker vi 20% av företagsvinsten till barncancerfonden. Detta fick kunderna motiverade att köpa en T-Shirt och vara med och göra skillnad på riktigt.

HÅLLBART FÖRETAGANDE
Vårt företag hade stora tankar kring miljöfrågor. Vi tänkte att allt ska vara från Sverige. Tröjorna är tillverkade i Sverige och tryckta här i Helsingborg. Vi ville inte förstöra miljön ännu mer än vad det redan är och tänkte på hela global uppvärmning. Därför är transporten inte från andra sidan av jorden.

Kläderna har inte heller någon kemisk kemikalier i sig och allt är naturligt.

När det kommer till kunder så lämnar vi till dem i hand och om någon beställer och bor en bit bort kör vi el bil till platsen. Detta berodde på miljöfrågan också som vi alla kom överens om.