EROS UF | Ekonomi

Inledning
Eros UF består av fem elever från Thoren Business School, Helsingborg. De unga studenterna driver ett nystartade företaget som har ett mål och det är att sälja moderna t-shirts med ett fint budskap. De finns familjemedlemmar och vänner som har drabbats av cancer och nu vill Eros UF göra skillnad på riktigt genom, att bidra med 30% av vinsten till cancerfonden.

Utdrag
Det är inte så enkelt att starta ett företag, särskild när man inte har erfarenhet av företagandet. Daham Haji, Zyad Rasho & Roger Hamed har fått nu chansen att starta deras egna företag på Thoren Business School där Mod, Passion och kraft är viktigast.

Eros affärsidé bygger på att sälja moderna T-shirts med ett bra kvalite och ett schysst pris för unga studenter.

Styrelsen för företaget tycker själva att det inte finns särskilt mycket T-Shirts som har ett bra kvalite för ett rimligt pris. Eros vill bidra något stort inom marknaden genom att sälja t-shirt med väldigt bra kvalité som riktar sig främst mot studenter som inte har så stadigt ekonomi.

- En stor del av vår affärsidé går ut på att göra skillnad på ett bra sätt. Vi har valt att skänka 30% av företagsvinsten till cancerfonden. Vi har förlorat flera familjemedlemmar och vänner på grund av cancer, nu vill vi vara med och hjälpa till besegra sjukdomen, säger företagsledaren Daham Haji.

Få gratis tillgång till uppdraget

Ladda upp en av dina egna uppgifter och gå åt den här. Det tar bara två minuter