Introduktion
Eros UF består av fem elever från Thoren Business School, Helsingborg. De unga studenterna driver ett nystartade företaget som har ett mål och det är att sälja moderna t-shirts med ett fint budskap.

De finns familjemedlemmar och vänner som har drabbats av cancer och nu vill Eros UF göra skillnad på riktigt genom, att bidra med 30% av vinsten till cancerfonden.

Utdrag
Det är inte så enkelt att starta ett företag, särskild när man inte har erfarenhet av företagandet.

Daham Haji, Zyad Rasho & Roger Hamed har fått nu chansen att starta deras egna företag på Thoren Business School där Mod, Passion och kraft är viktigast.

Eros affärsidé bygger på att sälja moderna T-shirts med ett bra kvalite och ett schysst pris för unga studenter.

Styrelsen för företaget tycker själva att det inte finns särskilt mycket T-Shirts som har ett bra kvalite för ett rimligt pris.

Eros vill bidra något stort inom marknaden genom att sälja t-shirt med väldigt bra kvalité som riktar sig främst mot studenter som inte har så stadigt ekonomi.

- En stor del av vår affärsidé går ut på att göra skillnad på ett bra sätt. Vi har valt att skänka 30% av företagsvinsten till cancerfonden.

Vi har förlorat flera familjemedlemmar och vänner på grund av cancer, nu vill vi vara med och hjälpa till besegra sjukdomen, säger företagsledaren Daham Haji.