Innehållsförteckning
Abstract
Material Och Metod
Resultat
Diskussion
Förbättringar

Utdrag
---
I detta experiment undersöktes vitlökens påverkan av olika klorin kontaminerade miljöer. Experimentet utfördes genom att utsätta vitlök för olika nivåer av klorin och mäta förändringen i vitlökens vikt och utseende.

Hypotesen var att vitlöken skulle skadas av klorin kontaminerade miljöer, men resultaten visade sig vara annorlunda än förväntat.

---
För denna undersökning användes färsk vitlök som köptes från en lokal matbutik. Vitlöken skölj noga och delades sedan upp i fyra lika stora delar.

Varje del placerades sedan i en separat behållare med vatten som innehöll olika nivåer av klorin, från 0 till 50 ppm.

Behållarna placerades sedan i ett rum med konstant temperatur och ljus för att simulera verkliga förhållanden.

Efter 24 timmar togs prover från varje behållare och analyserades för klorin nivåer. Vitlökens utseende, lukt och smak observerades också för att bedöma eventuella skador orsakade av klorin.

---
Experimentet visade att vitlöken inte påverkas av klorin på något signifikant sätt. Vitlöken som utsattes för höga nivåer av klorin visade inga synliga tecken på skada och dess smak och lukt förblev oförändrad.

Testerna som utfördes för att mäta klorin nivåerna i vitlöken visade också att klorin nivåerna var väldigt låga och inte skadliga för människor.