Introduktion
Vilka är fördelarna med sociala medier? Innan jag fortsätter med detta ämne vill jag ta tillfället i akt att visa upp den här enheten.

Det här är en mobiltelefon. I grund och botten kan du utföra allt från att lösa problem till att kontrollera någons liv.

De flesta tror att sociala medier är mer en konsekvens, men tyvärr kan det faktiskt vara skadligt att använda dessa sociala medier.

Sociala nätverk fortsätter att utvecklas och den dagliga användningen blir mer och mer aktiv.

Fler och fler människor väljer att skapa en profil och hålla sig aktiva på sociala medier, vilket påverkar våra vanor och förmågor.

Sociala medier är orsaken till många lösningar och problem i världen. Det används för att öka kunskapen om ämnet, men det kan också användas för att sprida hat eller hänga ut någon.

Men få människor tänker på dess inverkan på oss och konsekvenserna. Sociala medier påverkar alla på många sätt, och det är lika viktigt.

Innehållsförteckning
Inledning:
Argument 1:
Argument 2:
Argument 3:
Slutsats
Källhänvisningen

Utdrag
En mycket hemsk och påverkande aktivitet är sättet man sprider hat. Det är så enkelt att sprida hat idag, med alla sociala media möjligheter som finns.

Man ska inte behöva sitta och ta emot hat, och känna sig drabbad. Inte nog med det, så uppmuntrar sociala medier de falska bilderna av hur allt ska vara i en perfekt värld.