Socker ökar risk för psykisk ohälsa SvT | Scientific report | B i betyg

Innehållsörteckning
Socker ökar risk för psykisk ohälsa SvT- Scientific report
- SVT
- Vetenskapliga rapport
- Hypotes
- Metod
- Slutsats
- Skillnader

Utdrag
Folk som konsumerar en stor mängd av socker alltså sötad mat samt läskedrycker ökar stor risk av psykiska biverkningar.

Detta undersöktes av en stor brittisk studie vid namn Whitehall-studien. Denna analys gick på att en grupp med både könen med ett antal av 8.086 personer hos de brittiska statstjänstemännen.

Denna Whitehall-studien har pågått i en ganska lång period sedan 1967 och endast män mellan åldrarna 39-83 blev analyserade.

Forskarna i Whitehall-studien, undersökte olika biverkningar av olika dieter. Dieterna spelar stor roll på ens psykiska hälsa

om man inte kan ha en tillräckligt stabil diet kan risker uppstå. risker såsom (CMD) comment mental disorder som har biverkningar av ångest, panikkänslor

fobier, tvångstankar och även stressymptom. Forskarna vid University college som befinner sig i London konstatera att människor vid the engelsktalande länderna lever extremt farligt. och att man måste minska sitt sockerintag

Få gratis tillgång till uppdraget

Ladda upp en av dina egna uppgifter och gå åt den här. Det tar bara två minuter