Introduktion
Ni känner förmodligen inte till denna man så pass bra men det är något ni borde kunna snart om ni lyssnar noga. Tänk er själva efter en 2h lång engelska lektion, trött som fan, inget räddar ens dag efter det som en delicato boll.

Einar och hans bror startade år 1948 ett litet hembageri på Kommendörsgatan i Stockholm, där Einar bakade Dansk Sandkaka på nätterna och cyklade runt och sålde dagarna.

Einar var mycket noga i valet av råvaror och det kan jag försäkra er att det är så än idag. Även fast jag inte har någon personlig relation till just Einar så ligger hans företag Delicato och hans mycket fina verk mig väldigt nära hjärtat.

Det kanske bara ser ut som en chokladboll men det är mer än så, det är en delicato boll.

Det är något som har funnits med mig hela livet, det är något som jag kommer ihåg sen lång tid. En delicato boll var det första verket som jag kan komma ihåg att jag smakade.